Vocaal Nieuw-Dijk

Popkoor

OVER VOCAAL

“Vocaal” is een popkoor dat bestaat uit ca. 35 enthousiaste dames, variërend in de leeftijd vanaf 18 jaar tot begin zestig. Met een zeer breed repertoire zijn wij van alle markten thuis!

Eén keer in de 2/3 jaar werken wij aan een groot project. Dit kan een eigen voorstelling zijn of in samenwerking met andere verenigingen. Voorbeelden hiervan zijn het concert ‘Musical Fever’ in 2005, ‘Vocaal by Candlelight’ in 2010 en de samenwerking met Muziekvereniging De Club uit Didam in de concerten ‘De Club ziet sterren’ in 2009, ‘De Club ziet kerststerren’ in 2012, het Promsconcert Ronald McDonald in 2014 en de ‘Kerstconcerten’ in 2022. Tijdens deze concerten hebben we samen gezongen met o.a. Stanley Burleson, Marlies Claassen, Niels Geusebroek en Laura Loeters. Maar ook samenwerking met Malletband St. Jan uit Kilder, Fanfare DES uit Nieuw-Dijk en Mengelmoes wat resulteerde in prachtige optredens. In december 2016 hebben wij voor het eerst een tweetal kerstvoorstellingen “Liefde is Kerst” gepresenteerd. In 2018 bestond Vocaal 50 jaar en dat hebben we gevierd met 3 uitverkochte voorstellingen van “Pluk de Dag”.

Verder verzorgen wij eventueel optredens in verzorgings-, bejaarden- en ziekenhuizen, braderieën, kerstbijeenkomsten etc.

Het koor wordt aangestuurd door het bestuur dat bestaat uit:
Voorzitter             | Wilma Reuling
Penningmeester | Silvia Stinissen
Secretaris             | Renate Egging
Bestuurslid          | Gera Kersjes
Dirigent                | Marga Geurtzen

Het koor oefent elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.45 uur in de kerk van Nieuw-Dijk. Nieuwe leden vanaf 16 jaar zijn uiteraard van harte welkom! Mocht je interesse hebben om ons koor te versterken , breng dan een bezoekje aan één van onze repetities of kijk even onder het “kopje” contact” op onze website, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Advertentie